Nederlands Français English

Team


Dr _Anne-Charlotte Verduyn

Dr Anne-Charlotte Verduyn

Gynaecologe

In 2005 verhuisde ik van Antwerpen naar Brussel. Dat gaf me de kans mijn blik te verruimen en geneeskunde te gaan studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens die opleiding volgde ik heel wat stages, zowel in België als in het buitenland. Zo volgde ik bijvoorbeeld enkele stages in Kenia en Israël-Palestina.

Ik besloot mij in gynaecologie te specialiseren aan de VUB en werkte gedurende vijf jaar in universitaire centra in Brussel, Antwerpen en Zuid-Afrika.

Na mijn opleiding bleef ik werkzaam als all-round gynaecoloog in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter, waar ik momenteel ook een fellowship als borstkankerspecialist op de Isala borstkliniek volg. Tijdens mijn parcours kwam ik namelijk geregeld in contact met vrouwen die behandeld moesten worden voor borstkanker. Die gevallen maakten steeds een diepe indruk op me waardoor ik besloot me extra voor hen te willen inzetten.

In de praktijk in Zaventem ben ik blij om het bestaande team te mogen versterken. De praktijk biedt me de mogelijkheid om quasi alle facetten van de gynaecologie te kunnen uitoefenen in een aangenaam en multidisciplinair kader met focus op de patiënt.