Nederlands Français English

Team


Dr Ann PAstijn

Dr Ann PASTIJN

Gynaecologe

In 1998 ben ik afgestudeerd als gynaecologe aan de Vrije Universiteit te Brussel (VUB). Tijdens deze periode volgde ik eveneens een extra studie borstpathologie aan de Université Louis Pasteur te Straatsburg.
Het grootste deel van mijn opleiding voldeed ik echter in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter te Brussel. Het is daar dat ik leerde dat werken in een universitaire omgeving niet uitsluit om een warme, persoonlijke benadering te behouden.
Het logische gevolg was dan ook dat ik vast kaderlid werd in Sint-Pieter waar ik eerst werkzaam was in de pluridisciplinaire borstkliniek ISALA en tegelijkertijd de allereerste pluridisciplinaire bekkenbodemkliniek van Europa opbouwde, samen met een team van verschillende specialisten. Ondertussen ben ik diensthoofd van deze unieke pluridisciplinaire kliniek in hartje Brussel.Kennis, chirurgie op hoogstaand niveau maar ook vriendschap en vertrouwen tussen gynaecologen, urologen, gastro-enterologen, kinesitherapeuten en andere specialisten gaan hier hand in hand.

Sinds mijn jeugd woon ik in Zaventem en het leek me dan ook leuk om mijn ervaring uit het Brusselse universitaire milieu mee te brengen naar mijn "home town"; Mirha bestaat ondertussen sinds 2001.

Al snel kon ik in mijn eentje de patiëntenstroom niet opvolgen en ook hier omringen we ons dus beetje bij beetje door de beste specialisten op elk niveau, teneinde de allerbeste zorgen te kunnen bieden aan al onze patiënten.

Ik heb ondertussen 4 geweldige dochters gekregen, samen met mijn man en overigens eeuwige steun en toeverlaat, die mijn kijk op het leven alleen maar ruimer hebben gemaakt.
Deze persoonlijke ervaringen maken de begeleiding van zwangerschappen en bevallingen nog net dat ietsje unieker.